NAURUJOOGA

Naurujoogan on kehittänyt intialainen lääkäri Madan Kataria. Hän aloitti ensimmäisen nauruklubin Mumbain puistossa vuonna 1995, osallistujia oli aluksi viisi. Nyt naurujooga on levinnyt yli 100 maahan ja nauruklubeja on tuhansia.

Naurujoogassa tehdään nauruharjoituksia, joilla aktivoidaan nauru. Ryhmässä katsekontaktin ja lapsenomaisen leikkimielisyyden avulla nauru tarttuu ja muuttuu aidoksi ja sydämelliseksi.

Nauruharjoituksiin yhdistetään syvähengitys. Naurujooga lisää iloa, rauhaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että keho ei tunnista eroa oikean ja tehdyn naurun välillä, fysiologiset ja kemialliset reaktiot ovat samat. Keho on viisas, sille käy nauru kuin nauru.

Täysi naurujoogasessio sisältää nauruharjoituksia, vapaanauruosion ja rentoutuksen.

 

ILOA, TERVEYTTÄ JA RAUHAA

:)Iloisten, rauhaa säteilevien ihmisten seurassa on hyvä olla.

Nauru pidentää ikää. Kun nauraa itselleen valoisan mielen ja iloisen asenteen, on sitten paljon mukavampi elää pitkää elämää.

:PNauru lähentää ihmisiä ja luo perustan ystävälliselle kommunikoinnille ja leppoisalle vuorovaikutukselle.

Nauru vapauttaa endorfiineja, hyvänolon hormoneja. Fysiologiset ja kemialliset reaktiot kehossa vaikuttavat edullisesti terveydentilaan. Stressi      hälvenee ja vastustuskyky paranee. Nauru auttaa sydäntä ja syventää hengitystä.

enlightenedElävöittävää happea koko kehoon, joka soluun!

 

Naurujooga 60 - 90 min. sisältää nauruharjoituksia, vapaanauruosion ja rentoutuksen. Naurujooga 30 min. sisältää nauruharjoituksia.

Naurua ja leikkiä iloisessa ja rennossa ilmapiirissä. Nauruharjoituksilla käynnistetty nauru muuttuu vähitellen aidoksi ja sydämelliseksi. Naurumeditaatiossa (vapaanauru) nauretaan pelkästä nauramisen ilosta. Loppurentoutus rauhoittaa mielen ja kehon levolliseen tasapainotilaan. 

 

 

Dr. Madan Kataria

 

 

Naurujoogaohjaajan koulutus

Naurujoogaohjaajan koulutus sisältää teoriaa Naurujoogasta, sen historiasta ja nauruklubi-konseptista, sekä paljon käytännön harjoittelua. Tutustumme perusteellisesti Naurujoogan ydinideaan: nauraa voi ihan vaan nauramisen ilosta.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat lisätä naurua, iloa ja hyvinvointia elämäänsä. Se sopii erittäin hyvin lisäkoulutukseksi liikunnanohjaajille, opettajille, hyvinvointiyrittäjille sekä toimialasta riiippumatta kaikille, jotka haluavat ohjata naurusessioita yhteisöissä, yhdistyksissä ja työpaikoilla. Koulutus antaa sinulle pätevyyden toimia Naurujooga-ohjaajana.

Naurujooga-ohjaajakoulutus on kannattava investointi. Se rikastuttaa elämääsi lisääntyvällä ilolla, naurulla, innostuksella ja hyvinvoinnilla. Nauru ja ilo luovat perustan uudelle, valoisalle elämänasenteelle. Elämän valtaa miellyttävä sujuvuus, keveys ja rauha. Kaiken tämän lisäksi koulutus maksaa itsensä nopeasti takaisin ihan puhtaasti euroina, mikäli niin haluat.

On erittäin palkitsevaa olla lisäämässä naurua ja iloa maailmaanheart

 

Koulutuksen hinta

Viikonloppu la - su 350 €    

Yksityiskoulutus 700 € 

 

Yksityiskoulutus

Sisältää teoriaosuuden sekä käytännön harjoittelun nauruklubeissa ja asiakkaiden tilaamissa naurujooga-sessioissa.

Koulutusaikataulu laaditaan yhdessä, kesto 3 - 6 kk

Tiedustelut @mail

 

 heartheartheart

 

    Tiedustelut @mail

Naurujoogakouluttaja

Titta Halonen

Powered by Aava 3